„Purple day 2011“

Univerzitní centrum pro epilepsie Brno se v letošním roce zařadilo mezi oficiální partnery Purple Day (www.purpleday.org), a zapojilo se tak do celosvětové kampaně za zvyšování povědomí o epilepsii. V rámci této kampaně a u příležitosti Purple Day (ten připadá na 26. března) uspořádalo brněnské Univerzitní centrum charitativní koncert, který se uskutečnil v prostorách svatoanenské kaple FN u svaté Anny dne 23.3.2011. Za velkého potlesku zde vystoupila a akci podpořila brněnská folková skupina Mošny, které tímto velmi děkujeme.

K Purple Day se připojila také brněnská pobočka Skupiny Mladých s Epilepsií (SME), která pro své členy z řad lidí s epilepsií a jejich blízkých uspořádala turnaj ve stolním tenisu v herně na ulici Václavská 6. K mezinárodní kampani se všichni připojili symbolickými doplňky ve fialové barvě a nafouknutými fialovými balónky. Kdo mohl, přišel i ve fialovém oblečení.

 

Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day Purple Day